1. Ελλάδα
 2. Command™
 3. Επικοινωνία
 4. Συχνές ερωτήσεις
Ανάρτηση έργων τέχνης στον τοίχο

Έχετε κάποια ερώτηση;

Ανατρέξτε παρακάτω στις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα Προϊόντα Command™, για τις συνήθεις χρήσεις και τις επιφάνειές τους και για τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™ - οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Σε ποιες επιφάνειες μπορώ να χρησιμοποιήσω τις Ταινίες Command™ χωρίς να προκαλέσω ζημιά;

  • Εξαιρετικό για επιφάνειες που είναι εξαιρετικά δύσκολες στο τρυπάνι!

   Το αυτοκόλλητο Command™ έχει δυνατό κράτημα σε πολλές επιφάνειες όπως συμπαγείς τοίχους, τοίχους από γυψοσανίδα και βαμμένους τοίχους και εμποτισμένο ή βερνικωμένο ξύλο.Είναι επίσης ιδανικό για επιφάνειες που είναι δύσκολο να τρυπηθούν, όπως πλακάκια, γυαλί, ανοξείδωτος χάλυβας και μελαμίνη.

   Οι ταινίες Command™ είναι εύκολο να αφαιρεθούν, χωρίς να αφήνουν ρωγμές, τρύπες, κατεστραμμένους σοβάδες ή υπολείμματα κόλλας.

   Η συγκράτηση βάρους και η αφαίρεση χωρίς ζημιά καθιστούν τις Ταινίες Command™ ιδανικές για ενοικιαζόμενα σπίτια και καταλύματα όπου δεν επιτρέπεται το τρύπημα, βοηθώντας σας να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε πίσω την προκαταβολή σας!

  • Επιφάνειες για ανάρτηση χωρίς ζημιές με Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™

    

 • Όλα τα Προϊόντα Command™ και οι τύποι ταινίας μας χαρακτηρίζονται από μέγιστη συγκράτηση βάρους.

  Δεν είστε σίγουροι ποιο Προϊόν Command™ είναι κατάλληλο για εσάς; Ζυγίσαμε ορισμένα συνηθισμένα αντικείμενα του σπιτιού σας, για να κατανοήσετε καλύτερα το βάρος που κρεμάτε στους τοίχους σας. Εξερευνήστε τον οδηγό αναφοράς βάρους για τα προϊόντα Command™, για να βρείτε το προϊόν Command™ που είναι κατάλληλο για το έργο σας.

  • Ακόμα και τα πιο ελαφριά αντικείμενα χρειάζονται τη σωστή στήριξη. Τα μικρότερα γαντζάκια μας μπορούν να συγκρατούν βάρος ισοδύναμο με ένα βάζο της αγαπημένης σας μαρμελάδας ή της πραλίνα σοκολάτας. Γλυκό!

  • Το αλεύρι, το ρύζι και τα μακαρονάκια συνήθως παρέχονται σε επιλογές 500 g, 1 kg ή 2 kg. Σκεφτείτε μια συσκευασία μεσαίου μεγέθους με αλεύρι, όταν χρησιμοποιείτε τα γαντζάκια μεσαίου μεγέθους.

  • Για πιο βαριά αντικείμενα, θέλετε μια λύση που να προσφέρει ανάρτηση χωρίς ζημιές, που να ανταποκρίνεται στον σκοπό της. Τα 2 kg είναι περίπου το βάρος ενός τυπικού κουτιού σκόνης πλυσίματος. Εάν δεν είστε σίγουροι για το βάρος που μπορούν να κρατήσουν τα γαντζάκια, ελέγξτε μόνο το βάρος που αναφέρεται στο κουτί.

  • Ψάχνετε μια λύση για να κρεμάσετε τα βαρύτερα αντικείμενά σας; Απλώς συγκρίνετε το προϊόν σας με ένα μεγάλο μπουκάλι γάλα 2,8 λίτρων, καθώς το βάρος του είναι περίπου 3,6 kg!

  • Τα αντικείμενα, όπως οι κορνίζες και οι πίνακες για καρφίτσωμα, μπορεί τελικά να αποκτήσουν μεγάλο βάρος και για αυτό υπάρχουν οι ταινίες μας για κάδρα. Οι ταινίες ανάρτησης μεσαίου μεγέθους μπορούν να συγκρατήσουν το ισοδύναμο ενός κουτιού μπογιάς 5 λίτρων. Μόλις στεγνώσει η μπογιά, αρχίστε να κρεμάτε!

  • Η συγκράτηση βάρους των μεγάλων ταινιών για κάδρα είναι απίστευτη! Η βαρύτερη μπάλα του μπόουλινγκ ισοδυναμεί με 7 kg, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό και σημαίνει ότι αυτά τα γαντζάκια είναι αρκετά αξιόπιστα για τις μεγαλύτερες κορνίζες και τα κάδρα σας.

  • A: Απλώς θερμάνετε την πλάκα βάσης με ένα πιστολάκι μαλλιών για να μαλακώσει η κολλητική ουσία. Μετά, χρησιμοποιήστε οδοντόνημα για να διαπεράσετε το αφρώδες υλικό και να αφαιρέσετε το άγκιστρο ή το γαντζάκι από την επιφάνεια. Τεντώστε ή ξεκολλήστε το υπόλοιπο αυτοκόλλητο.

  • A: Βεβαιωθείτε ότι έχει περάσει τουλάχιστον μία ώρα πριν κρεμάσετε την κορνίζα. Μόλις τοποθετήσετε την κορνίζα στην αρχική εφαρμογή, σας συνιστούμε πάντα να αφαιρείτε την κορνίζα από τον τοίχο (πιάστε την κορνίζα από το κάτω μέρος και αφαιρέστε την επιφάνεια).


   Μόλις η κορνίζα αφαιρεθεί, βεβαιωθείτε ότι πιέζετε ξανά όλες τις ταινίες για 30 δευτερόλεπτα, για να διασφαλίσετε ότι είναι στη θέση τους (π.χ. πιέστε τις ταινίες στον τοίχο και στο πίσω μέρος της κορνίζας). Περιμένετε μία ώρα πριν τοποθετήσετε ξανά την εικόνα (για να μπορέσει να κολλήσει το αυτοκόλλητο) και, όταν το κάνετε αυτό, περιμένετε να ακούσετε το «κλικ» για να βεβαιωθείτε ότι οι ταινίες έχουν «κλειδωθεί» στη θέση τους.

  • Βεβαιωθείτε ότι οι ταινίες έχουν διαχωριστεί κατά μήκος των διατρήσεων πριν συνδεθούν μεταξύ τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε πιέσει κάθε σετ λωρίδων στο κάδρο για 30 δευτερόλεπτα κατά την πρώτη εφαρμογή.
   Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κέντρο πληροφοριών πελατών μας στο 0800 1218692.