1. Ελλάδα
 2. Command™
Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™ για τη δημιουργία σύνθεσης κάδρων στον τοίχο

Διακόσμησε και Oργάνωσε με τα Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™

Ανακάλυψε τη σειρά με τις ταινίες για ανάρτηση κάδρων χωρίς ζημιές

Ξεχάστε τα καρφιά, τις βίδες, τις πλαστελίνες και τα αυτοκόλλητα που αφήνουν υπολείμματα! Τα Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™ έχουν δυνατό κράτημα και αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν σημάδια και χωρίς τον φόβο πρόκλησης ζημιάς στον τοίχο.

 • Εικονίδιο που δείχνει εργαλεία με μια γραμμή, για να υποδείξει ότι δεν απαιτούνται εργαλεία

  Δεν απαιτούνται εργαλεία

  Δεν χρειάζονται τρυπάνια ή εργαλεία! Οι ταινίες Command™ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές λείες επιφάνειες, όπως τοίχους από γυψοσανίδα και βαμμένους τοίχους, πλακάκια, γυαλί και ξύλο.

 • Εικονίδιο που δείχνει ένα βάρος για να δείξει ότι το Command™ έχει δυνατό κράτημα.

  Κρατούν Δυνατά

  Οι ταινίες Command™ χρησιμοποιούν ένα έξυπνο αυτοκόλλητο που έχει δυνατή συγκολλητική ικανότητα για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε και, στη συνέχεια, αφαιρείται χωρίς να αφήνει σημάδια. Μην ξεχνάτε να περιμένετε μία ώρα για να κολλήσει το αυτοκόλλητο και να ελέγχετε στη συσκευασία το όριο βάρους που έχουν τα γαντζάκια!

 • Εικονίδιο που δείχνει ότι τα Αυτοκόλλητα Γαντζάκια Command™

  Αφαιρούνται Εύκολα

  Αφαιρείται εύκολα - χωρίς ζημιά! Απλά τραβήξτε την ταινία παράλληλα με τον τοίχο για να την αφαιρέσετε χωρίς να αφήσει σημάδια, τρύπες ή ακαταστασία. Να θυμάστε ότι πρέπει να τραβάτε ίσια προς τα κάτω τη γλωττίδα αργά, για αφαίρεση χωρίς πρόκληση ζημιάς.

 • Εικονίδιο που δείχνει το σήμα 3M. Λογότυπο

  Τεχνολογία 3Μ

  Οι Ταινίες Command™ συνδυάζουν μια σειρά από αξιόπιστες τεχνολογίες της 3M για να σας δώσουν προϊόντα υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία «τεντώστε και ξεκολλήστε» της 3M, οι ταινίες μας αφαιρούνται χωρίς ζημιές, σε συνδυασμό με ιδιότητες όπως το Dual-Lock™ για τις Ταινίες για Κάδρα.

Μια λύση για ανάρτηση χωρίς ζημιές για κάθε έργο

Τα προϊόντα Command™ δεν είναι μόνο αυτοκόλλητα γαντζάκια! Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων για να ταιριάζουν στη προσωπική σας διακόσμηση, αλλά και σε διάφορα μεγέθη, και συγκρατούν εκπληκτικά πολύ βάρος. Οργάνωσε τα πράγματα σου όμορφα και με τάξη, χωρίς τον φόβο ότι θα προκαλέσεις ζημιά στον τοίχο, αν αλλάξεις γνώμη ή αν θέλεις να μετακινήσεις τα αντικείμενα.

Βρείτε προϊόντα και ιδέες για να αναρτήσετε τα κάδρα σας!

 • Εικονίδιο κορνίζας
  Ανάρτηση κάδρων

  Οι ταινίες και τα γαντζάκια για κάδρα της 3Μ είναι ιδανικά για ανάρτηση κάδρων και έργων τέχνης, έως και 60 x 90 cm και 7,2 kg! Δημιουργήστε συνθέσεις τοίχου και αναρτήστε με ασφάλεια τις φωτογραφίες στη θέση τους.

  Ανάρτηση Κάδρων - Οδηγός βήμα προς βήμα

  Έμπνευση για ανάρτηση κάδρων στον τοίχο

 • Εικονίδιο για οργάνωση
  Οργάνωση του χώρου

  Η σειρά με τα γαντζάκια και τα συστήματα οργάνωσης γενικής χρήσης παρέχει τη δυνατότητα της καλύτερης χρήσης του χώρου, χωρίς την ανάγκη διάτρησης. Εξαιρετικά για όμορφα οργανωμένες κουζίνες, βοηθητικούς χώρους και ντουλάπια. Κρέμασε τα πάντα από σκούπες και σκεύη, μέχρι παλτά και τσάντες.

  Ιδέες για όμορφα οργανωμένους χώρους

 • Εικονίδιο με διακοσμητικά σημαιάκια
  Προσωρινή διακόσμηση

  Η τελευταία μας σειρά Command™ Adjustables™ με τα γαντζάκια και τα κλιπ με δυνατότητα αποκόλλησης είναι ιδανικά για ανάρτηση διακοσμητικών μέσα και έξω από το σπίτι. Κάντε μεγαλειώδη διακόσμηση για το πάρτι γενεθλίων και άλλους εορτασμούς, ξέροντας ότι μπορείτε να τα αφαιρέσετε χωρίς ζημιά όταν το πάρτι ή η εορταστική περίοδος τελειώσει.

  Επανατοποθετήσιμα γαντζάκια και κλιπ χωρίς ζημιές

 • Εικονίδιο ντους
  Ανάρτηση αντικειμένων στο μπάνιο

  Οι αδιάβροχες ταινίες μας είναι ιδανικές για μπάνια, ντους και υγρούς χώρους. Τα Γαντζάκια και τα Ραφάκια Μπάνιου Command™ έχουν σταθερό κράτημα σε πλακάκια, γυαλί και βαμμένες επιφάνειες. Αποχαιρετήστε τις βεντούζες που φεύγουν από τη θέση τους!

  Πώς να αναρτήσετε αντικείμενα στο μπάνιο χωρίς να τρυπήσετε τα πλακάκια